Washandjes in vele uitvoeringen en kleuren

Wij bieden washandjes aan in vele uitvoeringen. Wel heeft elk washandje een afmeting van 16 x 22 cm. De washandjes zijn allen van uitstekende kwaliteit Turks katoen. De verschillen zitten in de dikte / gewicht van het katoen. Zo bieden we 500 grams washandjes aan, welke al van erg goede kwaliteit zijn. Voor wie echt chique luxe washandjes wil zijn er de 700 grams washandjes. 

Washandjes 500 grams - Vele kleuren

De 500 grams washandjes zijn van een erg goede kwaliteit en hebben de afmeting 16 x 22 cm. Het mooie van deze washandjes is dat ze in zeer veel kleuren leverbaar zijn, maar liefst 28 kleuren. Op deze manier is er voor elke inrichting of badkamer een geschikte kleur washandjes te vinden. 

Washandjes 600 grams - biologisch geproduceerd

De 600 grams washandjes zijn zeer duurzame washandjes, aangezien deze volledig organisch - biologisch geproduceerd zijn. Daarnaast zijn deze washandjes gemaakt van zeer kwalitatief 600 grams katoen, wat een zeer luxe uitstraling geeft. De afmeting van de duurzame washandjes zijn 16 x 21 cm en deze zijn verkrijgbaar in 8 moderne kleuren. 

Washandjes 700 gram - Zware kwaliteit - 10 moderne kleuren

700 grams washandjes zijn de meest luxe washandjes uit het assortiment. Deze washandjes zijn erg dik en luchtig en geven daarbij een heerlijke droogervaring. Ze zijn luxe van uitstraling en zijn leverbaar in 10 moderne kleuren. Denk bijvoobeeld aan Mosterdgeel, Jeans Blue, Kaneelrood, Legergroen en nog veel meer. Zeer geschikt voor elke badkamer, maar ook ideaal als cadeau of geschenk. 

Washandjes in vele verschillende kleuren kopen

Welk type washandje u ook zoekt, wij hebben ze. Zowel de 500 grams als de extra luxe 700 grams. Groot voordeel is dan over het algemeen alles uit voorraad geleverd kan worden, waardoor u ze binnen 1 a 2 werkdagen al in huis heeft. U kunt de washandjes uiteraard eenvoudig online bestellen. Nog vragen? Neem gerust contact op per mail of telefoon. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel