Organische dikke strandhanddoeken 600 grams 100 x 180 cm

In deze categorie vindt u dikke organische strandhanddoeken met een afmeting van 100 x 180 cm. Deze strandhanddoeken zijn van zeer dik organisch katoen met een gewicht/dichtheid van 600 gram per vierkante meter. Voorzien van 3 luxe ingeweven sierbanen. Organische strandhanddoeken zijn volledig natuurvriendelijk gemaakt en daarbij is het milieu een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast zijn dit ook zeer luxe dikke zachte strandhanddoeken. Zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook als exclusief cadeau of geschenk. 

Dikke organische strandhanddoeken in 5 kleuren

De luxe organische strandhanddoeken 100 x 180 cm zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn vijf prachtige zachte kleuren leverbaar. Dit zijn wit, grijs, koraalrood, mintgroen en jeansblauw. Op deze manier is voor elk strand of elke badkamer een zeer passende luxe dikke organische strandhanddoek leverbaar. 

Organische luxe strandhanddoeken kopen

Wanneer u op zoek bent naar luxe dikke organische strandhanddoeken 100 x 180 cm die op een milieurvriendelijke manier zijn gemaakt, bestel deze dan snel en gemakkelijk via de webshop. Selecteer de voor u geschikte kleur en de artikelen zullen binnen een a twee dagen bij geleverd worden. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel