Luxe organische handdoeken 600 gram

Nieuw in het assortiment van Badjassen-Handdoeken zijn de organische handdoeken. Deze handdoeken zijn zeer luxe, dit vanwege het feit dat het zeer dikke zachte handdoeken zijn met een gewicht/dichtheid van maarliefst 600 gram per vierkante meter. Organische handdoeken houdt in dat de handdoeken volledig milieuvriendelijk zijn gemaakt. Hierbij is volledig gebruikt gemaakt van natuurlijke producten en processen. Deze organische handdoken 600 gram zijn zeer zacht en luxe, tevens zijn ze voorzien van 3 luxe ingeweven sierbanen. 

Vele uitvoeringen luxe organische handdoeken 600 gram

De organische handdoeken 600 grams zijn leverbaar in vier uitvoeringen, deze zijn allen leverbaar in vijf zachte kleuren, te weten gebroken wit, grijs, koraalrood, mintgroen en jeansblauw. De handdoeken 600 gram zijn leverbaar in de maat 60 x 110 cm. De badhanddoeken 600 gram hebben de maat 70 x 140 cm. Gastendoekjes 600 gram zijn leverbaar in de maat 40 x 60 cm. De grote handdoeken 600 grams worden aangeboden in de maat 100 x 180 cm. 

Luxe organische handdoeken 600 gram kopen

U kunt de luxe organische handdoeken met een gewicht van liefst 600 gram per vierkante meter gemakkelijk bestellen via de webshop. Het is een prachtig cadeau, maar ook zeer geschikt voor eigen gebruik. Selecteer de juiste maat en kleur en bestel eenvoudig online. Binnen een a twee dagen heeft u deze luxe milieuvriendelijke handdoeken al in huis. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel