Organische dikke badhanddoeken 600 grams 70 x 140 cm

In deze categorie vindt u dikke organische badhanddoeken met een afmeting van 70 x 140 cm. Deze badhanddoeken zijn van zeer dik organisch katoen met een gewicht/dichtheid van 600 gram per vierkante meter. Voorzien van 3 luxe ingeweven sierbanen. Organische badhanddoeken zijn volledig natuurvriendelijk gemaakt en daarbij is het milieu een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast zijn dit ook zeer luxe dikke zachte badhanddoeken. Zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook als exclusief cadeau of geschenk. 

Dikke organische badhanddoeken in 5 kleuren

De luxe organische badhanddoeken 70 x 140 cm zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn vijf prachtige zachte kleuren leverbaar. Dit zijn wit, grijs, koraalrood, mintgroen en jeansblauw. Op deze manier is voor elke badkamer een zeer passende luxe dikke organische badhanddoek leverbaar. 

Organische luxe badhanddoeken kopen

Wanneer u op zoek bent naar luxe dikke organische badhanddoeken 70 x 140 cm die op een milieurvriendelijke manier zijn gemaakt, bestel deze dan snel en gemakkelijk via de webshop. Selecteer de voor u geschikte kleur en de artikelen zullen binnen een a twee dagen bij geleverd worden. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel