Luxe handdoeken in 9 uitvoeringen/formaten en zeer veel moderne kleuren

Handdoeken bestaan in vele soorten, maten en uitvoeringen. Wij leveren luxe handdoeken van een uitstekende Turkse kwaliteit katoen. Het gaat om 100% terrykatoen. Al onze handdoeken zijn voorzien van een decoratief ingeweven diagonaal eindmotief, wat zorgt voor een chique uitstraling. Badjassen-handdoeken onderscheidt zich door het aanbieden van maarliefst 28 frisse mooie kleuren, zodat er voor elke situatie een passende handdoek leverbaar is. Handdoeken zijn leverbaar in vele maten en uitvoeringen. 

Handdoeken in vele uitvoeringen en maten

De handdoeken zijn niet alleen opgedeeld in 28 hippe kleuren, maar ook in verschillende afmetingen en diktes. In het assortiment van badjassen handdoeken zitten 6 soorten handdoeken, dit zijn de: handdoeken 50 x 100 cm, badhanddoeken 70 x 140 cm, strandlakens 100 x 180 cm en de grote handdoeken 100 x 210 cm. Naast deze soorten zijn er nog de gastendoekjes, washandjes, sporthanddoeken en golfhanddoeken. Nieuw zijn de Hamamdoeken in 8 verschillende uitvoeringen. Zo is er een passende handdoek voor de badkamer, het zwembad, het strand, sportclub of de sauna. Uiteraard zijn deze doeken ook zeer geschikt als cadeau of voor de zakelijke markt. Als laatste zijn er de organische 600 grams handdoeken en de luxe exclusieve 700 grams handdoeken. 

350 gram en 500 grams handdoeken

Alle soorten handdoeken die worden aangeboden zijn leverbaar in de 350 gram versie en de 500 gram versie. Dit houdt in dat het materiaal van de doeken 350 gram per m2 of 500 gram per m2 meter weegt. Uiteraard is de 500 gram versie een zwaardere kwaliteit katoen, wat resulteert in een zwaardere handdoek. De 500 gram versie wordt aangeboden in 21 kleuren.

Organische handdoeken 600 grams

Nieuw zijn de luxe organische handdoeken 600 grams. Deze dikke handdoeken zijn gemaakt van organisch katoen en zijn voorzien van 3 luxe ingeweven banen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, volledig milieuvriendelijk gemaakt en leverbaar in 5 luxe zachte kleuren.

Luxe dikke handdoeken 700 grams

De meest exclusieve handdoeken zijn de nieuwe 700 grams handdoeken van volledig dik Turks katoen en voorzien van een luxe ingeweven sierbaan. Deze handdoeken zijn zeer exclusief door het dikke zachte materiaal. Leverbaar in 4 verschillende maten en 5 prachtige zachte kleuren. Zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook als sierlijk cadeau. 

Handdoeken kopen

Wanneer u een keuze heeft weten te maken uit ons ruime assortiment handdoeken, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Aangezien ons assortiment ruim voorradig is, worden uw doeken snel en netjes thuis afgeleverd en kunt u genieten van de heerlijke handdoeken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op per mail of telefoon. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel