Organische dikke handdoeken 600 grams 60 x 110 cm

In deze categorie vindt u dikke organische handdoeken met een afmeting van 60 x 110 cm. Deze handdoeken zijn van zeer dik organisch katoen met een gewicht/dichtheid van 600 gram per vierkante meter. Voorzien van 3 luxe ingeweven sierbanen. Organische handdoeken zijn volledig natuurvriendelijk gemaakt en daarbij is het milieu een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast zijn dit ook zeer luxe dikke zachte handdoeken. Zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook als exclusief cadeau. 

Dikke organische handdoeken in 5 kleuren

De luxe organische handdoeken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn vijf prachtige zachte kleuren leverbaar. Dit zijn wit, grijs, koraalrood, mintgroen en jeansblauw. Op deze manier is voor elke badkamer een zeer passende luxe dikke organische handdoek leverbaar. 

Organische luxe handdoeken kopen

Wanneer u op zoek bent naar luxe dikke organische handdoeken die op een milieurvriendelijke manier zijn gemaakt, bestel deze dan snel en gemakkelijk via de webshop. Selecteer de voor u geschikte kleur en de artikelen zullen binnen een a twee dagen bij geleverd worden. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel