Organische dikke gastendoekjes 600 grams 40 x 60 cm

In deze categorie vindt u dikke organische gastendoekjes met een afmeting van 40 x 60 cm. Deze gastendoekjes zijn van zeer dik organisch katoen met een gewicht/dichtheid van 600 gram per vierkante meter. Voorzien van 3 luxe ingeweven sierbanen. Organische gastendoekjes zijn volledig natuurvriendelijk gemaakt en daarbij is het milieu een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast zijn dit ook zeer luxe dikke zachte gastendoekjes. Zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook als exclusief cadeau of geschenk. 

Dikke organische gastendoekjes in 5 kleuren

De luxe organische gastendoekjes 40 x 60 cm zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn vijf prachtige zachte kleuren leverbaar. Dit zijn wit, grijs, koraalrood, mintgroen en jeansblauw. Op deze manier is voor elke badkamer een zeer passende luxe dikke organisch gastendoekje leverbaar. 

Organische luxe gastendoekjes kopen

Wanneer u op zoek bent naar luxe dikke organische gastendoekjes 40 x 60 cm die op een milieurvriendelijke manier zijn gemaakt, bestel deze dan snel en gemakkelijk via de webshop. Selecteer de voor u geschikte kleur en de artikelen zullen binnen een a twee dagen bij geleverd worden. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel