Hamam handdoeken 100 x 180 cm in 5 verschillende soorten

Hamamdoeken zijn tegenwoordig zeer populair en trendy. Het zijn handdoeken die hun naam te danken hebben aan het gebruik vroeger in de zogenaamde hamam, wat Turkse badhuizen zijn. Hier werden ze gebruikt als lende- of omslagdoek. Tegenwoordig worden ze veelal gebruikt als handdoek, omslagdoek en droogdoek. Ook in de sauna wordt veel gebruik gemaakt van deze doeken. Dit vanwege het feit dat de hamamdoeken zeer absorberend zijn, dus snel droog. Daarnaast zijn ze erg licht, dun en compact, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. Een zeer veelzijdig doek met vele mogelijkheiden. Hamamdoeken zijn een echte rage en allemaal van originele Turkse kwaliteit. 

De 5 soorten hamam handdoeken

De hamamdoeken zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen, te weten de: Patai, Dalaman Deluxe, Bodrum Deluxe, Kusadasi Deluxe en de Marmaris Deluxe. Elk van deze uitvoeringen is in zeer veel kleuren leverbaar, waardoor er voor iedereen en alle situaties een zeer passende hamamdoek naar wens beschikbaar is. Alle hamamdoeken hebben de afmeting 100 x 180 cm. De Deluxe versies hebben een gewicht van 430 gram/m2. De Patai kent een gewicht van 280 gram/m2. 

Origineel Turkse kwaliteit hamamdoeken

Hamamdoeken zijn erg populair en een echte rage, je ziet ze tegenwoordig overal. Hierdoor zijn er ook namaakdoeken op de markt. Zo niet die van Badjassen-handdoeken! Al onze producten zijn van origineel Turkse kwaliteit en worden op de traditionele manier gemaakt. Zo worden de uiteinden handmatig geknoopt en is het gehele assortiment hamamdoeken 100% Turks katoen.

Online hamamdoeken kopen

Heeft u de juiste soort en kleur hamamdoek gevonden op de website? Twijfel dan niet en bestel gemakkelijk online via de webshop. Uw producten worden vervolgens snel en netjes bij u afgeleverd, waarna u kunt genieten van uw hamamdoek. 

© 2007 - 2024 Badjassen en handdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel